måndag 20 april 2009

intressen

ibland önskar att jag hade ett intresse av att bygga hus och renovera, då hade man sitt på det torra liksom.

Ibland blir jag avis på Adde. Han kan göra allt som han kul här hemma och jag tar hand om allt det"tråkiga" så att han ska hinna så mycket som möjligt så vi blir klara någon gång.

sen tar han bara fram gitarren var som helst och när som helst.

Alla andra tycker ju om när han spelar och sjunger.

men jag...har inget större intresse av att slå mig på fingrarna och få stickor stora som stockar i händerna. Orkar inte räkna på hörn och mäta på millimetern. KÄnner inte för att stå och slå takten på mitt lår medan jag tänker. Jag skulle bli tokig! Det känns som det är det som tar mest tid. Stå och stampa med foten och slå sig på låret...och lösa allt som ska göras och tänka framåt in i evigheten..

Okej,jag skulle vilja kunna spela och sjunga. men där är det nog resten av famljen som tackar föra tt jag inte tar fram gitarr och öppnar truten...

Men jag får påminna mig om att snart så kan jag göra allt det där som jag vill. Herregud tiden går så fort. snart är småttungarna stora.

Vigg är lika stor nu som Jacob var när Adde och jag träffades. så vips... så är Vigg snart 18...

och jag, jag kommer fortfarande vara 28 i huvudet. Så om jag inte helt plötsligt får för mig att bli elitgymnast så är drömmarna mina och är till för att uppfyllas!

1 kommentar:

LoWa sa...

Jag känner igen mig i ditt tänk. Och nu är ju jag där jag kan förverkliga o göra sånt som JAG vill många gånger. Tejerna blir ju 12 o 17. Nu är det upp till mig att ta stegen att låta dom frigöra sig vilket innebär att jag måste släppa lite på kontrollen. Finnas här såklart men ändå visa att nu är ni stora nog för att jag som mamma ska göra saker som jag VILL. Typ. Du fattar!?!